Az AK9 RGB a dinamikus működést használó mikrofonokkal szemben nagyobb érzékenységgel rendelkezik, USB portos csatlakozójának köszönhetően egyszerű a használata és mindezek mellett RGB fénnyel is megtámogatták.

A fejben található mikrofon rész RGB ledes palástot kapott. A mai modern mikrofonokhoz hasonlóan a tetején érintésérzékeny némító funkcióval rendelkezik. Oldalán a mikrofon érzékenységét és a monitorként használt fejhallgató hangerejét tudjuk szabályozni a potméterek segítségével. Ennek megfelelően 3.5 milliméteres jack csatlakozóval, a mikrofon működéséhez pedig USB-C aljzattal látták el. Az RGB kapcsolóval 11 fényhatás érhető el, illetve ez a világítás teljesen ki is kikapcsolható.A kondenzátoros, ellentétben a dinamikus mikrofonokkal, érzékenységük nagyobb, ezért gyakran használják nagy terek kihangosításához is. A 192Khz/24 bites mintavételt használó mikrofon frekvenciatartománya 80Hz-20,000Hz, érzékenysége -33±2dB. AK9 RGB kondenzátor mikrofon fekete és fehér színben választható és 34$-ba, azaz körülbelül 12 ezer forintba kerül.

AK9 RGB mikrofon

További mikrofonok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás