Az N-One NPad Q a jelenlegi magas árak mellett akar olcsó maradni, hogy sokaknál a karácsonyi fa alatt legyen alacsony, 42 ezer forintos árával.

Ezért a pénzért pedig megfelelő alternatíva a hazai piac árait nézve a low budget kategóriából. A 10.1 colos, helymeghatározással is ellátott táblagép, memóriakártyával is bővíthető, így az UFS2.2 128 gigabájtos tárhelyet tovább bővíthetjük. Memóriából 6GB jár, ami több, mint elegendő bármilyen tartalomfogyasztásra.

A 10.1 colos IPS panel 1280×800 pixeles felbontással rendelkezik. Ha videotelefonálnnánk abban az 5 megapixeles előlapi kamera lesz a segítségünkre. De a hátlapra is felszereltek egy kamerát, ami 13 megapixeles felbontással rendelkezik.

A táblagép Android 13 rendszert futtat, a gép lelke pedig a 8 magos MTK 8183 CPU, ami 12 nanométeres csíkszélességgel készül és maximum 2GHz-en járhat. Az N-One NPad Q táblagépen USB-C portot találunk, amin keresztül feltölthető a 6600mAh kapacitású akkumulátora. Emellett van rajta fülhallgató kimenet, memóriakártya hely is. Vezeték nélküli kapcsolatokból Bluetooth 5.0, 2.4 és 5GHz WiFi és GPS/Beidou/Galileo/Glonass helymeghatározást is kapott, hogy navigációra is alkalmas legyen.Az N-One NPad Q táblagépe szinte mindent tud, amire szükség lenne egy belépőszintű táblagépnek, memóriáját és tárhelyét tekintve pedig időtállónak tűnik, hiszen ez a mennyiség szinte sose fog betelni. Jelenlegi előrendelői akcióban 119$-os összegért vásárolható meg a GPS-szel is rendelkező táblagép, amit az európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg.

N-One NPad Q táblagép 47 ezer forintba kerül

További táblagépek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás