A KuKirin G2 Pro a gyártó slágerterméke, ami nem csak a nemzetközi, de a hazai piacon is nagy sikernek örvend 45km/h végsebességével és 55 kilométeres maximális hatótávjával. Ennek a frissített és erősebb változata a KuKirin G2 Max, ami még így is sokkal olcsóbb európai raktárból rendelve, mint a hazai boltokban.

KuKirin G2 Pro

A rollerrel nem csak a városba, de akár terepre is merészkedhetsz, lengéscsillapítója, hatótávja is nagy segítséget nyújt a hétköznapokban. Nálunk is járt teszten a nagyobb testvére, a G2 Max.A KuKirin G2 Pro elektromos roller 45km/h maximális sebességre képes. A 600 watt teljesítményű elektromos motor abban is segít, hogy a 20 fokos dőlésszögű emelkedőre is feljuttasson. A rollerrel megtehető legnagyobb hatótáv pedig akár 55 kilométer is lehet!

A beépített extrák sora abban is segít, ha letérnénk az aszfaltozott útról. Ehhez pedig levegővel teli, 10 colos kerekeket kapunk, hogy kismértékben ezek is besegítsenek a lengéscsillapításban. Teleszkópos lengéscsillapításról is gondoskodtak a tervezők, így az előre és hátulra is került, hogy mind a két kerék által felfogott rezgések, tompítva legyenek. Előre és hátulra is lámpákat szereltek, tehát a sötétben mi is látni fogunk és minket is látni fognak.

A kijelzőjéről minden adatot leolvashatunk, amire szükség lehet, hogy éppen milyen sebességgel gurulunk vagy épp azt is, mennyi energia maradt még az akkumulátorban. A G2 Pro elektromos roller 23.5 kilogrammos súllyal rendelkezik és akár 120 kilogrammig terhelhető. Természetesen össze is csukható és máris kisebb helyet foglal. A KuKirin elektromos roller európai raktárból rendelhető meg, így rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen vásárolható meg, ami így 515$-ba, azaz körülbelül 190 ezer forintba kerül. Bónuszként a csomag tartalmaz egy felszerelhető ülést is, ha kényelmesen szeretnénk megtenni az előttünk álló kilométereket.

A KuKirin G2 Pro elektromos rollert itt találod meg

🔹Kupon:BGBD068

További elektromos rollerek


A Kukirin G2 Max a Banggood webáruház európai raktáras akciójának köszönhetően súlyos tízezrekkel olcsóbban vásárolható meg, mint a hazai boltokban.

A rollerrel nyugodtan kimerészkedhetsz a terepre is, amiben nagy kereke, erős motorja és lengéscsillapítója is a segítségedre lesz. A G2 Max nálunk is járt és nagyon megszerettük erőt parancsoló robusztus mérete és óriási végsebessége miatt.

A Kukirin G2 Max elektromos roller 55km/h maximális végsebességre képes. Az erős, 1000 watt teljesítményű elektromos motorja segíti abban, hogy akár 30 fokos dőlésszögű emelkedőre is feljuttasson. A rollerrel megtehető legnagyobb hatótáv pedig akár 80 kilométer is lehet!A beépített extrák sora abban is segít, ha letérnénk az aszfaltozott útról. Ehhez pedig nem a rollereknél megszokott 8.5 colos, hanem nagyobb, 10 colos pneumatikus, azaz levegővel teli kerekeket kapunk, hogy kismértékben ezek is besegítsenek a lengéscsillapításban. Természetesen teleszkópos lengéscsillapításról is gondoskodtak a tervezők, így az előre és hátulra is került, hogy mind a két kerék által felfogott rezgések, tompítva legyenek. Előre és hátulra is lámpákat szereltek, a helyzetjelzők pedig tájékoztatják a többi közlekedésben résztvevőt a bekanyarodási szándékunkról.

A kijelzőjéről minden fontos adatot leolvashatunk, hogy éppen milyen sebességgel gurulunk vagy épp azt is, mennyi energia maradt még az akkumulátorban. A G2 Max elektromos roller 31 kilogrammos súllyal rendelkezik, ez robosztus mérete miatt érthető, hiszen akár 120 kilogrammig terhelhető. Természetesen össze is csukhatjuk és máris kisebb helyet foglal. A KuKirin elektromos roller európai raktárból rendelhető meg, így rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen vásárolható meg, ami így 705$-ba, azaz körülbelül 259 ezer forintba kerül. Bónuszként a csomag tartalmaz egy felszerelhető ülést is, ha kényelmesen szeretnénk megtenni az előttünk álló kilométereket.

A Kukirin G2 Max elektromos rollert itt találod meg

🔹Kupon:BGBD069

További elektromos rollerek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás