A BMAX B6 Power a jelenleg kapható kisméretű számítógépek között az egyik legolcsóbb a piacon. Természetesen más kategóriában is versenyez a gyártó, így a remek árú i5 és i3 CPU-kkal szerelt gépeket is megvásárolhatjuk.

A BMAX B6 Power háza alacsonyabb, mint a korábban tesztelt szintén i7-es B7 Power gépé volt, hiszen itt már nem kell helyet szorítani egy 2.5 colos HDD-nek, ha bővíteni szeretnénk a gépet. Ez a modell 1TB kapacitású NVMe SSD-vel érkezik és a másik szabad slotba még egy NVMe SSD helyezhetünk be.A számítási feladatokat az Intel Core i7-1060NG7 processzorra bízták, ami 4 magos és 8 szálon képes dolgozni, hogy az alap 1.2Ghz-es órajele akár 3.8GHz-ig is emelkedhessen. A 10 nanométeres csíkszélességgel készült CPU 8MB cache memóriát kapott, nagyon energiatakarékos, hiszen csak 10 wattos TDP-vel rendelkezik. A grafikus feladatokat a Intel® Iris® Plus Graphics látja el.A BMAX B6 Power használatához csak billentyűzetre, egérre és monitorra lesz szükség és már használhatjuk is, hiszen 16GB DDR4 memóriával megtoldva, feltelepített és regisztrált Windows 11 Pro rendszerrel érkezik.

A BMAX B6 Power PC-t három USB3.0 és egy USB-C porttal látták el. Két HDMI csatlakozót kapott, amik 4K 60Hz-re képesek, gigabites Ethernet és fülhallgató csatlakozót is kapott a kisméretű házban. Vezeték nélküli fronton Bluetooth 5.2 és WiFi 5 is került a kis eszközbe. A BMAX B6 Power Mini PC európai áfa és vámmentes raktárból 104 ezer forintba kerül.

A BMAX B6 Power Intel Core i7-es mini PC-t itt találod meg

🔹Kupon:BGBD044

Hasonló mini PC-k

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás