A POWDEOM EV700 18V Solar Panel kit előnye, hogy nem csak egy napelem érkezik a csomagban, hanem egy power bank-os töltőállomás is. Így nem a megszokott inverteres, hálózatba visszatölthető energiáról beszélhetünk, hanem egy méretes akkupakkal ellátott akkumulátorból nyerhetjük ki a megtermelt áramot.

A szolár panel 47x45x9 centiméter méretű, névleges teljesítménye 100W. Rajta is találunk USB és DC portokat, hogy közvetlenül tölthessük róla az eszközeinket. A power station 220V-240V-os hálózaton 700 wattot képes leadni két AC csatlakozóján. A szettben a gyártó power generátora lithium-ion akkumulátora 614WH/192000mAh kapacitással rendelkezik. Ez tölthető a fali aljzatból, szivargyújtóról, de a mellékelt napelemről is. Az univerzális hálózati aljzatra természetesen EU szabványú dugó is csatlakoztatható.A power generator névleges kimeneti teljesítménye elegendő ahhoz, hogy feltöltsük róla az elektromos rollert, laptopokat, telefonokat vagy akár TV-t működtessünk róla. Ha otthon használnánk, akkor egy hosszabbítót rákötve, akár LED lámpákat is beköthetünk, hogy este tudjunk róla világítani.

Számos kimenettel látták el a már említett 220-240V-os aljzat mellett:

  • 2 x AC kimenete 700W (1400W csúcs) 220V-240V-50Hz,
  • 2 x USB-A kimenete DC5V-2.4A USBA1+A2 Output: DC5V-3A(Max),
  • 1 x USB-C kimenete 5V/2.4A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3A, 20V/5A,
  • 2 x DC kimenete (DC5521) DC12V-10A

Ezen kívül található rajta ventilátor a hőtermelés csökkentése érdekében, elemlámpa, így sátorozáskor a nap energiájával feltölthető, amivel egész estre elegendő energiát kapunk. A komplett szett nem csak szabadtéren jöhet jól, hanem azoknak is, akik szeretnek spórolni és a napelem energiájával termelnék meg az elektromos rollerül, telefon, laptop vagy bármilyen más eszköz energiáját.

POWDEOM szett EU raktárból (CZ) áfa és vámmentesen a kupobbal 465$-ért

Kupon:BGb43efb

További különálló és szettben kapható eszközök

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás