USB-C csatlakozóról tölthető a Meco Eleverde, ami 100.000 RPM sebességgel fújja a levegőt, ami tökéletes a műszaki eszközök portalanításához.

Felesleges nagy eszközöket magunkkal cipelni ahhoz, hogy akár a PC-ből fújassuk ki a port, hiszen a Meco Eleverde kompresszor egy igazán kisméretű eszköz. A maximális 100.000RPM értékkel rendelkező kompresszor tökéletes a billentyűzet, a számtógép, szellőzőrácsok, akár az autóban lévő lamellák tisztításához vagy a nyári melegben az úszógumi felfújásához.Akkumulátoros működésének köszönhetően egy feltöltéssel 30 percen keresztül használható a három erősségi fokozatból (50.000, 70.000 vagy 100.000RPM értékből) választható fújás erőssége. csak 34$-ba kerül az áfa és vámmentes európai raktárból.

Meco Eleverde akkumulátoros kompresszor

🔹Kupon:BG9d73af

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás