A Zeblaze GTS 3 Pro nem ismeretlen gyártó az olcsó okosórák piacán. Most is megmutatták, hogy 8 ezer forintért olyan órát tudnak készíteni, ami AMOLED kijelzővel rendelkezik és még telefonálásra is alkalmas.

Az egy feltöltéssel 7 napos üzemidőre képes okosórában szinte minden megtalálható, amit egy ilyen olcsó terméktől elvárnánk. Kapott zenevezérlő módot, időjárás alkalmazást, pulzus és véroxigénszint mérést, üzenet/hívásértesítést és a mozgásunkat is nyomonkövethetjük a 100 féle sport módnak köszönhetően, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

Az IP67 minősítéssel rendelkező óra egy 1.97 colos érintőkijelzőt kapott, ami szerencsére már egy AMOLER panel, így a betekintési szögekre sem lehet majd panaszunk és tökéletes feketéket kapunk. A karcállóságról Gorilla Glass üveg gondoskodik.A fentebb felsorolt funkciók között természetesen találunk alvásmonitorozást és az értesítésekről, hívásokról sem fogunk lemaradni. Újdonságként szolgál, hogy beépített mikrofonnal és hangszóróval is ellátták, így a Bluetooth 5.2 kapcsolatnak köszönhetően az óránkról is fogadhatjuk a bejövő hívásokat, ha az össze van kapcsolva a mobiltelefonunkkal.

A 260mAh kapacitású akkumulátorát 1.5 óra alatt tölthetjük fel, ami 7 napos átlag használatra elegendő, de akár 15 napra is elég lehet energiatakarékos módban. A 22$-os ára valóban alacsony, 8000 forintért nem sok hasonló órát találunk a piacon. Így kezdő okosórázóknak, fiataloknak, idősebbeknek ideális választás lehet a Zeblaze GTS 3 Pro.

Az okosórát itt találod meg

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás