A Proscenic air fyer szériája legutóbb a kisebb, Proscenic T20 taggal bővült, amelynek 3.5 literes kosarában, akár olaj mentesen készíthetők el az ételek.

A termék előnye a könnyű tisztíthatóság, olajmentes sütés és kis mérete, amivel egy kis konyhában akár két személy részére is készíthetünk ételeket.

Az európai raktárból áfa és vámmentesen megvásárolható Proscenic, konyhai terméke a kedvezmény kóddal sokkal kevesebbe kerül. A 27 ezer forintos termék 3,5 literes kapacitással rendelkezik, kis mérete miatt pedig nem foglal nagy helyet, hiszen csupán 33.7 x 25.2 x 31.7 centiméteres méretekkel rendelkezik.Sült krumpli, grillcsirke, hal, marha, sertéshús vagy zöldségek, ezek mind-mind elkészíthetők a Proscenic T20 sütőjében. Az olajmentes használathoz forró levegőt használ, amit a ventilátorának segítségével 360 fokban képes forgatni az étel körül, hogy az minden oldalról megfelelő hőt kapjon a sütéshez.

Az érintésérzékeny panelnek köszönhetően beállítható a kívánt hőfok és sütési idő. Az európai szabványú aljzatnak hála idehaza is használhatjuk és az EU raktárnak köszönhetően áfa/vámmentesen rendelhető meg. Ha kíváncsi vagy mit is tud egy olajmentes sütő, olvasd el korábbi tesztünket.

A Proscenic T20 sütőt itt találod meg

🔹Kupon:BGf1ac7b

További air fryer sütők

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás