A FIREBAT AK2 PLUS Mini PC az idei év elején megjelent friss, Alder Lake-N platformra épülő alacsony fogyasztású N100 processzort kapta, ami mellé 8GB DDR4 RAM-ot és 256GB-os SSD-t kapott és a gép csak 50 ezer forintba kerül.

FIREBAT AK2 PLUS Mini PC processzora az idei évben megjelent Intel Alder Lake-N N100, amely 4 maggal és 4 szállal rendelkezik, és akár 3,4 GHz-es órajelen működhet. Ez elegendő teljesítményt nyújt a hétköznapi feladatokhoz, amellett, hogy a TDP értéke csak 6W. A processzor mellé 8GB DDR4 memóriát adnak és tárhely fronton 256GB kapacitású SSD meghajtóval rendelkezik.A kis gépet két darab HDMI-vel is ellátták, így könnyen csatlakoztathatjuk az eszközt a televízióhoz vagy egy nagyobb monitorhoz. Emellett a mini PC két USB 3.0 és két darab USB 2.0 porttal is, valamint fülhallgató csatlakozóval és gigabites LAN porttal rendelkezik.

A PC mérete mindössze 14 x 14 x 4.5 centiméteres. A FIREBAT AK2 PLUS házába egy SATA csatlakozású 2.5 colos SSD vagy HDD is beszerelhető. Vezetékes és vezeték nélkül kapcsolatok közül 2.4 és 5Ghz-es WiFi, gigabites LAN és bluetooth 4.2 is megtalálható benne. A kis gép árába már bele van kalkulálva az áfa is, így az 50 ezer forintos árával remek vétel.

FIREBAT AK2 PLUS Mini PC 8GB/256GB

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás