Az Essager töltőadapteren sima USB és Type-C port is helyet kapott, ami támogatja a PD (Power Delivery) töltést is. Újdonságként pedig egy kijelző is helyet kapott rajta, ami megjeleníti a töltés feszültségét.

A töltő GaN technológiát használ, így kisebb méretű, mint társai és kevesebb hőtermelésre képes. A támogatott protokolloknak köszönhetően kompatibilis az Android készülékekkel és Apple iPhone és iPad eszközöket is tölthetünk róla, de a teljesítmény leadás elegendő egy MacBook Air M1-es laptop feltöltéséhez is.

A QC3.0 ésPD3.0/PPS/QC3.0/QC2.0/FCP/AFC/BC1.2/Apple 2.4A protokolloknak köszönhetően bármilyen Android vagy iOS eszközzel is használhatjuk. Ehhez pedig két USB kimenettel is rendelkezik. Az európai szabványú töltőfejjel rendelkező adapter már egy LCD kijelzőt is kapott, amin képes megjeleníteni az épp leadott feszültséget és áramerősséget.  • A szabványos USB portja 5V/3A, 9V/3A, 10V/2.25A, 12V/2.5A, 20V/1.5A azaz maximum 18W leadásra képes,
  • Az USB-C portja pedig 5V/3A, 9V/3A, 10V/2.25A, 12V/2.5A, 15V/2A, 20V/1.5A azaz maximum 30W energiát képes leadni.

Az Essager töltőadapter árazása jól sikerült, hiszen 4600 forintba kerül a fekete és fehér színű, európai aljzattal ellátott verzió.

Az Essager töltőadaptert itt találod meg

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás