Az OSCAL TIGER 10 a belépőszinten 90Hz-es kijelzőt, 8+8GB memóriát és 50 megapixeles kamerát kínál.

A 6.56 colos kijelző a belépőszinttől eltekintve 90 hertzes képfrissítést ad, az IPS panel felbontása 1612 x 720 pixel. Az 47.000 forintos készülék 8 gigabájt rendszermemóriát kapott, amit a tárhelyből még 8GB-tal megfejelhetünk. A belső tárhely mérete 128GB, amit microSD kártyával toldhatunk meg, ha szűkén lennénk az adott keretnek.Az Unisoc T606 processzor nyolc magos, Cortex-A53 magjai maximálisan 1.6GHz-re képesek, az AnTuTu benchmarkban 267.000 körüli pontszámra képesek.

Két SIM kártyát is használhatunk vagy az egyik helyére helyezhetjük be a memóriakártyánkat. A mobiltelefon természetesen támogatja a 800MHz-es, B20-as LTE hálózatot is. Már Bluetooth 5.0 és 2.4/5GHz-es WiFi kapcsolatot is kapott, a helymeghatározáshoz pedig a Beidou, Galileo, Glonass, GPS műholdakat használhatjuk.

Az előlapra 8 megapixeles kamerát szereltek, a hátlapon egy 50+0,3 megapixeles kamera kapott helyet. A biztonságról az ujjlenyomat olvasó gondoskodik, ami az oldalt található bekapcsológombba integráltak.

A telefont 5180mAh kapacitású akkumulátorral látták el, amihez egy 18 wattos töltőt mellékelnek. Az OSCAL TIGER 10 mobiltelefon csak 47 ezer forintba kerül.

Az OSCAL TIGER 10 mobiltelefont itt találod meg

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás