A HiBREW G3 kávédaráló nem csak a gyártó kávéfőzői mellé ideális választás, hiszen sokan vannak, akik maguknak szeretik darálni a kávéjukat. A HiBREW G3 erre nyújt megoldást, hiszen 34 különböző őrlési típusból kiválasztható, hogy például french press, espresso vagy akár török kávéhoz ideális őrleményt szeretnénk készíteni.

HiBREW G3 teszt (3 of 10)

HiBREW G3 teszt (1 of 10)

Korábban a hordozható kávéfőzőjüket és kapszulával, illetve darált kávéval is működő kávéfőzőjüket is kipróbáltuk. A korábbi termékeikkel sem volt probléma, de a HiBREW felnőtt a feladathoz, hogy mindenki számára könnyen elkészíthető legyen egy-egy kávékülönlegesség. Legfrissebb modelljük a Tchibo termékére hasonlít. A dobozból kiemelve összeszerelhető a daráló, amihez fel kell helyezni az átlátszó tölcsért, amibe a kávészemeket önthetjük, feltehetjük a tetejét, amihez egy külön dobozban egy bordázott gumi profilt kapunk. Ez megkönnyíti a darált kávészemek átfújását a gépen, hiszen pumpaként működve, ha párszor lenyomjuk az őrlés befejezése után, akkor a pengékre felakadt őrleményt átfújja a kiömlő tartály részbe.

HiBREW G3 teszt (4 of 10)

HiBREW G3 teszt (2 of 10)

Rövid videó a működéséről

 A darálék tárolásához egy átlátszó poharat is kapunk. A HiBREW G3 csatlakozója európai szabványú, vezetékének hossza XXX centiméter. A fekete kávéfőző kezelőszervein megtaláljuk a be/kikapcsoló gombot, kétoldalt az őrlési idő hosszát jelző egy vagy két adagra elegendő beállítással. Ez az őrlési idő tovább növelhető, ha egyszerre több kávét szeretnénk ledarálni magunknak a mellékelt tartályba. A kávédaráló a 220 x 165 x 360 milliméteres mérete miatt bármilyen konyhában megfér.

A 210 gramm kávébabot befogadó tartály már érdekesebb. Miután felhelyeztük azt a kávéfőzőre és egy tekerhető zármechanizmussal lezártuk, tovább tekerve 34 skálából választható őrlési finomságot állíthatunk be rajta:

  • 1-3 török kávé,
  • 3-12 espresso,
  • 12-19 mokka,
  • 19-24 drip coffee,
  • 24-29 pour over (filteres kávéval megegyező méretek),
  • 29-34 french press

Minél nagyobb a méretállítás, annál nagyobb darabokra őrli a kávébabot.

Vannak, akik a kerámiára, vannak akik a fém darálóra esküsznek. A HiBREW G3 motorja erős, a fém őrlők nagyon jól teszik a dolgukat. A kerámiával ellentétben a fém tartósabb, ám hamarabb felmelegedhet, ennek kipróbálásához egy teletöltött tartállyal lett kikísérletezve az őrlési folyamat. A folyamatos darálás miatt, hogy a pengék ne melegedjenek fel túlságosan annyira, hogy a kávészemek megpörkölődjenek, a HiBREW G3 automatikusan leálltja a darálást egy bizonyos idő után, ha egy teletöltött tartálynyi kávémennyiséget szeretnénk ledarálni. Csak pár másodpercet kell várnunk és máris folytathatjuk a darálást. Ez nagy könnyebbséget jelenthet a kezdők számára is, hiszen a nagy erejű darálás miatti hőtermelés nem fogja károsítani a kávészemeket.

HiBREW G3 teszt (6 of 10)

Ugyancsak pozitívum az antisztatikus bevonat, amitől nem fog a darálék nagy része odatapadni a kiöntő pohárba. Ezt fejeli meg a tetőre felhelyezhető gumis toldalék, amivel kifújhatjuk a darált kávét az örlő fogak közül.

HiBREW G3 teszt (9 of 10)Az espresso kávénak megfelelő beállítást kiválasztva körülbelül 200 gramm kávébabot daráltam le egyszerre, amely az automata leállás segítségével nem égett meg és szinte tökéletes, azonos méretű szemeket kaptam általa. A daráló bevált, így már 1 hónapja használatban van, amely tökéltesen egészíti ki a kávéfőzés rituáléját, így HiBREW megint egy remek terméket hozott, ami nagy segítséget nyújt és könnyű használni.

HiBREW G3 kávédaráló

HiBREW kávéfőzők

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás