A UWANT B200 egy kárpit és szőnyegtisztító eszköz, ami az autó üléséhez, szőnyegekhez, de a kanapé tisztításában is erősen kivette a részét a teszt időszak alatt. Nem csak vizet fecskendez be az anyag szálai közé és szívja azt fel, de a gőz segítségével tisztít és csírátlanít. Ezáltal eltüntetheti a foltokat és a kellemetlen szagokat is.

UWANT B200 Multifunctional Cloth Cleaning Machine Vacuum Spot Cleaner teszt (2 of 12)

Méretes csomagban érkezett meg a tisztító gép, ami olyan, mint egy nagy, oldalára döntött porszívó. Felépítése négy részre osztható. Az első részében a szürke színű burkolat alatt található a motor, a felső részén fogantyút találunk, oldalán pedig az érintésérzékeny kezelőgombokat, amelyek a porszívó működése közben világítanak. A 4 méter hosszúságú kábelt automatikusan felcsévéli, hogy ne legyen útban.

UWANT B200 Multifunctional Cloth Cleaning Machine Vacuum Spot Cleaner teszt (3 of 12)

UWANT B200 Multifunctional Cloth Cleaning Machine Vacuum Spot Cleaner teszt (4 of 12)A második részben, a felső részén a tiszta vizet önthetjük bele a tartályba. Ez az elem leemelhető, innen szivattyúzza be a motor a szövet anyagba került folyadékot. A kivehető tartály két tagból áll, az 1500 milliliteres víz és 200 milliliteres tisztítószer tartályból. A kettőt ne vegyítsük egy részbe, erre külön felhívják a figyelmet. A második, az alulra került, szintén kivehető, felszívott piszkos vízzel vegyített 1500 milliliteres tartály. Negyedikként pedig a flexibilis szívócsövet helyezhetjük fel, amelyhez kapunk egy sörtékkel ellátott és egy puha anyaggal borított előlapot is, amelyeket tépőzárral helyezhetünk fel.

UWANT B200 Multifunctional Cloth Cleaning Machine Vacuum Spot Cleaner teszt (5 of 12)

A takarításokhoz nem használtam vegyszert vagy egyéb tisztító folyadékot, hiszen a gőz erejére voltam kíváncsi, de a csomagban kapunk három kisebb flakont tisztító szerrel és atka ölő folyadékkal. Ezek mellett kapunk kesztyűt is, illetve a porszívó oldalára felhelyezhető idomokat, hogy a csövet ezekre pattinthassuk fel, ha nem használjuk az eszközt.

A fej több részből áll. A front részen adja a gőzt, a fej alatt egy apró fúvóka található, amivel a vizet spriccelhetjük ki a tisztítandó anyagra, illetve a szívónyílás, ami átlátszó felső burkolattal rendelkezik. Ezen keresztül látható, hogy milyen szennyeződést szívunk fel. Mivel ez a fedő rész levehető, a szövet anyagból felszívott összegyűlt por gombócokat, hajszálakat el tudjuk távolítani. A fej öblítő funkciót is kapott, ha megnyomjuk a fejen található, ehhez szükséges gombot. Ilyenkor a felszívott szennyeződést lemossa a fejről. Jól ki van találva ez a rendszer, nagyon tetszett a működése.

UWANT B200 Multifunctional Cloth Cleaning Machine Vacuum Spot Cleaner teszt (8 of 12)

A tisztításhoz a kanapén kezdtem el dolgozni, amin sajnos korábbról maradt kávéfolt is megtalálható volt. Ez a szennyeződés nagyon jól jött, hogy végre kitakarítsam a kanapét egy régóta ott éktelenkedő folttól, amit a sima szivacsos, mosószeres dörzsölés nem távolított el korábban. Használhatunk sima szívást, vizes adagolással ellátott szívást, ahol a folyadékot nekünk kell adagolni a szórófejjel, illetve átkapcsolhatjuk a szívás, vízadagolás mellett a gőzölős funkcióra is. Minden esetben ezt választottam. A képen talán nem lehet túl jól kivenni, de a kanapén vízszintes csíkban van egy folt, a második képen pedig az látható, hogy a forró gőznek köszönhetően el tudtam távolítani ezt a foltot a szövetből és a gőz segítségével az sem lett gyűrött. Végig mentem a kanapén és mindenhol kitisztítottam, ezzel jól megbirkózott.

A folt volt, nincs

UWANT B200 tesztJöhetett a szőnyeg kitisztítása is, aminél ugyancsak nem vallott szégyent. Majd következett az autó üléseinek kitakarítása, mivel mióta nálam van a gépjármű, azóta nem lett kitakarítva az ülés szövete. Szerencsére ezt is rendben megoldotta és mivel minden esetben a vizet is felszívja a szövetből, a kanapé 4 óra után már száraz volt, a szőnyeg hosszú szálai miatt ez már 5 óra volt, de az autó üléseinek szövete is megszárad a melegebb időben 3 óra alatt.

 

Milyen a UWANT B200 kárpit és szőnyegtisztító?

Jól bevált, jól tette a dolgát, egyáltalán nem bántam meg a beszerzését. Ketchupos, kávés kanapé, piszkos autó ülés vagy ételfoltos szőnyeg kitakarításához is remek lehet. Kiváltképp akkor jön jól, ha kisgyermekünk is van és azt szeretnénk, hogy ahol játszik, az a szőnyeg tiszta legyen vagy ahol alszunk, az a matrac ki legyen takarítva a csírátlanító gőz erejével, ami mellé még atka elleni szert is használhatunk. Erre pedig kiváló a UWANT terméke. Biztosan lesznek olyan foltok, amelyekkel nem tud megbirkózni, oda már ipari gépet javasolnék, de nálam bevált. A kuponnal 116 ezer forint helyett 75 ezer forintért vásárolható meg európai raktárból.

WANT B200 kárpit és szőnyegtisztító

🔹Kupon:7XZYBHJ

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás