A Banggood idén is elindítja a black Friday előtti akcióját, így a szinglik napja alkalmából, amit november 11.-én tartanak friss akciókkal kedveskedik a webáruház.

  • Minden újonnan regisztrált felhasználó 4$-os kupont kap, amit 48 órán belül fel kell használnia. Ezeket a regisztrált profiluk alatt a kuponoknál megtalálják.

 

  • Azok se búslakodjanak, akik nem új felhasználók a Banggood webáruházban, hiszen ők 12$ kedvezményt kapnak 70$ feletti termék vásárlása esetén. Ez azonban nem minden vásárlásnál érhető el, véletlenszerűen aktiválódik a kupon, hogy azt a vásárlásnál felhasználhassuk.

 

  • Akik PayPal-t használnak, mert a vásárlásukat is biztonságos módon szeretnék megtenni, azok még nyernek is ezzel a módszerrel. Ők november 8 és november 10 között 120$-os vásárlás felett 6$, 250$ felett 10$, míg 600$-os vásárlás felett 20$ kedvezményt kapnak. November 11.-én pedig ez a kedvezmény megnő, amivel 8, 12 és 25$-os kedvezményeket kaptok értékhatártól függően.

Természetesen ezen kívül is akadnak akciós termékek, így olcsóbban vásárolható meg:

BlitzHome SV2209 1100W Sous Vide Cooker

Kupon:BGDB003


iMars X5 Car Dash Cam

Kupon:BG5b1787
Proscenic P11 Smart Cordless Vacuum Cleaner

Kupon:BGROCTPS11


190T Motorcycle Cover Outdoor Indoor Protection

Kupon:BG44fcd5

Banggood webáruház

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás