Az Ultenic TS nem csak alacsony profilú kivitelt, de lézeres szenzort és vibra funkciót is kapott, hogy a felmosáshoz rezegtetett feje alaposabban távolítsa el a szennyeződéseket.

Az Ultenic nem a Roborock porszívókon is megtalálható forgó, hanem egy fix LiDAR szenzort használ. Így a gép alacsonyabb lett, mint a forgó szenzoros társai, így több helyre is beférhet.

A LiDAR érzékelő feltérképezi otthonunkat, szerkeszthető térképet generál a no-go és no-mop zónák beállításához. A porszívó a dokkolóról feltölti magát és onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. A takarítás végeztével pedig visszaáll a dokkolóra, hogy feltöltse az akkumulátorát. A telefonos alkalmazásból igény szerint választhatunk ki egy szobát vagy területet is, amelyet ki kell takarítania.Az integrált LiDAR kialakítás által nincs lézeres kiemelkedés a tetején. Az okos szőnyegfelismerés automatikusan megnöveli a szívóerőt az alaposabb szőnyegtisztítás érdekében és nem engedi felmenni a robotporszívót, ha a felmosás funkció is aktiválva van, hogy ne vizezze azt össze. Az ütközésgátlók észlelik a tárgyakat és elkerülik az ütközést, míg az alsó szenzorok távol tartják a porszívót a lépcsőtől és megakadályozzák annak leesését.

A 2700Pa szívóerő átlagosnak mondható, de annyira kis helyre sikerült összezsúfolni minden extrát az Ultenic mérnökeinek, hogy egy helyen megfér a por és a víztartály is. Így nem kell külön cserélgetni a fejeket, ha porszívózás után felmosni is szeretnék. A Roborock S7-ből ismert vibrációs funkciót is megkapta a felmosó rész, így nem csak áttörli a padlót, hanem a szónikus rezgésnek köszönhetően az odaragadt szennyeződésekkel is elbánik.

Energiafelhasználás szempontjából a 2600mAh kapacitású akkumulátora két óra folyamatos takarításra elegendő. A robotporszívó európai raktárból 233$-ba, azaz körülbelül 83 ezer forintba kerül.

Ultenic TS robotporszívó felmosó funkcióval

További robotporszívók

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás