A Breo iSee4 szemmasszírozó, a masszázs funkciójával segít kikapcsolódni egy hosszabb munkanap után és a melegítés funkcióval enyhíteni a szemfáradtságot egy hosszú, monitor előtt töltött éjszaka után.

Breo iSee 4 teszt (1 of 9)

A Breo szem masszírozó eszközéhez egy tároló szövet zsákot, leírást, európai szabványú töltőadaptert és microUSB végű töltőkábelt mellékel. Az iSee4 Eye Massager már egy apró kijelzővel is rendelkezik. Belső borításként puha, világosbarna színű plüsst kapunk. Az ívelt hófehér előlap műanyagból készült, a microUSB töltőcsatlakozó a szemüveg oldalán egy kis ajtó mögött lakik.

Breo iSee 4 teszt (2 of 9)

Breo iSee 4 teszt (8 of 9)

Breo iSee 4 teszt (4 of 9)A front részén a szem két oldalára ráfekvő rész hajlítható, amelyet a hátsó gumi pánt segítségével állíthatunk be a nekünk megfelelő méretre. Az eszköz jobb oldalán látható a kijelző, ami megmutatja az akkumulátor kapacitását, a kiválasztott üzemmódot és az üzemmódból hátralévő időt. A kijelző melletti gombbal be és kikapcsolható az eszköz, illetve választhatunk a három különböző Sleep, Med és Hard mód közül.

Breo iSee 4 teszt (3 of 9)

Az Breo iSee4 Eye Massager apró légzsákokkal van felszerelve a belső puha borítása alatt, amelyek nyomást fejtenek ki a szem körüli részre, emellett pedig bekapcsolja a melegítés funkcióját is, hogy pihentesse fáradt szemünket. A Sleep és Med opciók közötti különbség csak a programok hosszának idejében változnak. Míg előbbi 10, addig utóbbi 15 perces masszírozással operál. A Hard mód a Med módot megtartva, a rezgő motorral pulzáló mozgásokkal egészíti ki a folyamatot.

Breo iSee 4 teszt (5 of 9)

A teszt során kiderült, hogy a Sleep mód bőven elegendő számomra. A termék érkezése elött, az online leírását átolvasva azt gondoltam, hogy (ha már szemmasszásról beszélünk) az eszköz a szememet fogja masszírozni. Ez azonban nincs így, hiszen a szemöldökcsont és szem alatti rész fekszik fel a légzsákokkal telepakolt belső részre, ami nem kellemetlen, de fura érzést váltott ki bennem azok mozgása közben. A szemüveg rész oldalsó részén számomra zavaró volt, hogy ha beállítottam a pántot a kellő méretre, akkor majdnem a halántékomhoz került a legszélső légpárna, ami hosszú távon kellemetlenné tette a masszírozás folyamatát.

Breo iSee 4 teszt (6 of 9)

A szem melegítése kellemes, az első pár 10 perces próba után már hiányzott ez a hevítő funkció, ezt jól eltalálták a tervezők. Azt vettem észre, hogy egyén függő, kinek válik be a Breo iSee4 Eye Massager. Én például zavarónak éreztem a felfújódó apró párnákat a szemem körül, másnak viszont kimondottan kellemes érzés volt.

Breo iSee4

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás