Az idei év elején Intel Alder Lake-N platformra épülő alacsony fogyasztású N95 CPU-val rendelkező PC-vel jelentkezett a BMAX B4, ami 16GB memóriát és 512GB SSD meghajtót kapott.

A Bmax B4 Mini PC processzora az említett Intel Alder Lake-N N95, amely 4 maggal és 4 szállal rendelkezik és akár 3,4 GHz-es órajelen is működhet. Ez az órajel elegendő teljesítményt nyújt a hétköznapi feladatokhoz, amellett, hogy a TDP értéke csak 15W. A processzor mellé 16GB LPDDR4 memóriát adnak, tárhely fronton 512GB kapacitású SSD meghajtóval rendelkezik és a BAMX jóvoltából külön kapunk egy SATA portot a házon belül a 2.5 colos SSD vagy HDD meghajtókhoz is.A gépet két HDMI porttal látták el, emellett két USB 3.0. két USB 2.0 porttal is, valamint fülhallgató és gigabites LAN porttal is rendelkezik.

Az operációs rendszert tekintve a Bmax B4 Mini PC Windows 11 rendszerrel érkezik. Vezetékes és vezeték nélkül kapcsolatok közül 2.4 és 5Ghz-es WiFi, a már említett gigabites LAN és Bluetooth 4.2 is megtalálható benne. A BMAX kisméretű számítógépéhez kuponunk is van, de érdemes áttekinteni a webáruház hasonló gépeit is, mert ugyan kevesebb memóriával és kisebb SSD-vel akár ár 47 ezer forintért is találni ilyen gépet.

Bmax B4 Mini PC 16GB/512GB

🔹Kupon:85CLFXHI

További kisméretű számítógépek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás