A 24 colos KTC H24V13 gamer monitor a második ebben a méretkategóriában, ám a jelenlegi modellel a gyártó célja az árak alacsonyan tartása volt, megtartva a magas képfrissítési rátát.

A korábbi 24 hüvelykes KTC H24V13 is jól sikerült, ám a frissen megjelent 27 és 24 colos pénztárcabarát modell azoknak kedvez, akik nem szeretnének sokat áldozni egy megjelenítőre vagy hely szűkében elegendő egy kisebb modell is, de szeretnének egy gyors képfrissítéssel rendelkező gamer monitort.Kicsi, de gamer tulajdonságokkal rendelkezik az AMD és Nvidia féle FreeSync és G-Sync támogatással is és FullHD felbontása mellett (1920×1080) 100Hz-es képfrissítéssel rendelkezik. 8 bites színmélység, 99%-os sRGB színtér lefedettség és HDR10 technológia is került a nem csak játékosoknak szánt megjelenítőbe.

Egy IPS panellel ellentétben, a VA panel 89 fokos betekintési szöget biztosít. A 24 colos modellen egy darab HDMI 1.4 és VGA csatlakozó található, amelyek támogatják az 1920×1080 pixeles felbontást 100Hz-es képfrissítés mellett. Ezek mellett egy 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozó is található a hátlapon. A KTC H24V13 monitora VESA csatlakozóval lett ellátva, a „V” alakú talpán a dőlésszöge 20 fokos szögben állítható.

A KTC-hez híven a 24 colos modell is olcsó lett, hiszen az európai raktárból 38 ezer forintba kerül

32 hüvelykes, 165Hz-es gamer monitor 86 ezer forintért európai raktárból

🔹Kupon:CSONTI

További KTC monitorok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás