A 24 watt teljesítménnyel rendelkező Tronsmart T7 Lite, amit visszafogottan egy kis RGB színnel is meg tudtak bolondítani, kék, rózsaszín és türkiz színekben is választható.

A rácsozott burkolat alatt bújik meg 24 wattos zenei teljesítményre képes két hangszóró és három darab passzív membrán.A T7 Lite egyszerre két eszközhöz is tud csatlakozni, nem kell külön párosítani, hanem a telefon használata után akár a laptopról is csatlakozhatunk hozzá a dual módnak köszönhetően. Ha pedig két egyforma eszközt vásárolunk, akkor sztereóban képesek megszólalni.

A friss és energiahatékony Bluetooth 5.3 kapcsolat mellett, amivel nyílt terepen akár 15 méteres hatótáv is elérhető, kezeli az A2DP/AVRCP/HFP/HSP profilokat is és előre beállított equalizer is használható. Beépített 4000mAh kapacitású akkumulátora USB-C porton 4.5 óra alatt feltölthető, amivel kikapcsolt fényekkel akár 24 órán keresztül is használható. A Tronsmart T7 Lite a kedvezmény kóddal 11 ezer forintba kerül.

Tronsmart T7 Lite

🔹Kupon:CZT7LITE

További Tronsmart Bluetooth hangszórók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás