A BMAX B7 mini számítógép az 5GHz-es maximális órajellel szerelt 11. generációs Intel Core i7 processzorát kapta meg, ami már óriási sebességbeli ugrást biztosít a felhasználók számára.generációs i7-11390H CPU-nak és a 16GB mennyiségű memóriának köszönhetően nincs olyan alkalmazás, ami ne futna el rajta. A 16GB DDR4 memória mellé még 1TB méretű NVMe SSD meghajtót kapott, így tárhely fronton sem panaszkodhatunk. A processzor 4 magos, ami 8 szálon képes dolgozni és 2.9GHz-es alapórajele egészen 5GHz-ig emelkedhet, a grafikai feladatokat az Intel® Iris® Xe Graphics látja el.

A BMAX B7 mini PC-t mi is kipróbáltuk és meglepődve tapasztaltuk, hogy milyen erő rejlik ebben a processzorban. A gépet csatlakozófronton ellátták két USB3.0 és két USB2.0 porttal. Kapott két HDMI 2.0 csatlakozót, USB-C portot, gigabites LAN-t és fülhallgató csatlakozót is. Ezen a kis gépen előtelepített Windows 11 Pro operációs rendszer található. Jó megoldás volt a gyártótól, hogy a kisméretű házba, ami 26.7 x 15.6 x 7.4 centiméter méretű, még egy SATA csatlakozású SSD vagy HDD meghajtót is beszerelhetünk. A Mini PC európai raktárból áfa és vámmentesen vásárolható meg. De olcsóbb kisméretű számítógéphez is van kuponunk.

A BMAX B7 16GB/1TB-os mini PC-t itt találod meg

🔹Kupon:7HFPXU8V

🔹Kupon:7O07W6A0

🔹Kupon:7LHTEGIL

🔹Kupon:7CYJENCQ

Hasonló mini PC-k

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás