A MIIIW XIO-Z830X mechanikus billentyűzet különlegessége, hogy nem csak vezetékes, de a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően vezeték nélküli eszközként is használhatjuk, a támogatott kapcsolatai révén akár 5 eszközhöz is csatlakoztatható.

Ahogyan a legtöbb ilyen billentyűzet, a Xiaomi x MIIIW BlackIO is nemzetközi gombkiosztást kapott, így az ékezetes karakterekről le kell mondanunk. A 33.6 x 15.8 x 3.8 centiméteres méretével egyáltalán nem mondható nagynak, egy átlagos TKL billentyűzet méretével rendelkezik. Ez többek között a numerikus karakterek mellőzésének köszönhető.A 83 gombos billentyűzet RGB világítást kapott, aminek megjelenését 43 variáció közül választhatjuk ki. A billentyűzet a membrános modellekhez képest sokkal időtállóbb, amely Windows 7, Windows 8, Windows 10, Android, IOS és MAC rendszerekkel is kompatibilis.

A dark silver és dark purple színben választható, MX Jellyfish switch kapcsolókkal és átlátszó gombokkal szerelt klaviatúra beépített 4000mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően vezeték nélküli módban használható. A Bluetooth 5.0 kapcsolat által, akár 200 órán keresztül. Így akár számítógéphez, laptophoz, táblagéphez, TV okosítóhoz is használható. De az USB Type-C kábelnek köszönhetően vezetékes módban is gépelhetünk vagy játszhatunk rajta.

A Xiaomi MIIIW XIO-Z830X mechanikus billentyűzet 129$-ért vásárolható meg

🔹Kupon:809WEPJS

További mechanikus billentyűzetek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás