Az Awei A997 PRO fejhallgató azoknak a vásárlóknak kiváló választás, akik olcsón szeretnének hozzájutni egy olyan vezeték nélkül használható fejhallgatóhoz, ami Bluetooth kapcsolaton csatlakozik a mobiltelefonjukhoz és még aktív zajszűréssel is el van látva.Az Awei A997 PRO külsejét tekintve a minimalista dizájn volt a fő szempont. A hangkeltő driverből minden oldalon 40 milliméteres modellek találhatók. A nyomógombos vezérlés között helyezkedik el a zajcsillapítást aktiváló gomb is. Egy újonnan megjelent termék esetében szinte alapkövetelmény, hogy az új, de visszafelé is kompatibilis Bluetooth 5.3 kapcsolatot használja, amit meg is lépett a gyártó.

A fejhallgató támogatja az A2DP\AVCTP\AVDTP\AVRCP\HPF\SPP\SMP\ATT\GAP\GATT\RFCOMM\SDP\L2CAP is. Az akkumulátorának méretével nem lesz gond, az 300mAh kapacitású telep akár 24 óra zenelejátszásra elegendő, ANC módban 17 órán át használhatjuk. Telefonos beszélgetésekhez ENC, zenehallgatáshoz pedig a már említett ANC (aktív zajszűrés került bele), hogy kizárja a zajokat. Nem csak bluetooth, hanem vezetékes módban is használható a 3.5 milliméteres bemenetnek köszönhetően.

Az Awei A997 PRO fejhallgató a kuponnal csak 10 ezer forintba kerül

🔹Kupon: 5NCYA76K9UZ6

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás