Az OUVIS GK3 Plus Mini PC az idei év elején megjelent friss, Intel Alder Lake-N platformra épülő alacsony fogyasztású N95 processzorral rendelkezik, ami egy Intel Core i3-8130U CPU szintjét hozza.

Az OUVIS GK3 Plus Mini PC processzora a már említett Intel Alder Lake-N N95, amely 4 maggal, 4 szállal rendelkezik, és akár 3,4 GHz-es órajelen is működhet. Ez az órajel elegendő teljesítményt nyújt a hétköznapi feladatokhoz, amellett, hogy a TDP értéke csak 15W. Teljesítményben egy Intel Core i3-8130U szintjén mozog.

Kattints a képre a nagyításhoz

Forrás:https://www.notebookcheck.net/

A processzor mellé 8GB LPDDR4 memóriát adnak, tárhely fronton 256GB kapacitású SSD meghajtóval, SATA portján keresztül bővíthető.A gépet két HDMI porttal látták el, emellett két USB 3.0. két USB 2.0 porttal is, valamint VGA, fülhallgató és gigabites LAN csatlakozóval rendelkezik.

A Mini PC mérete mindössze 13 x 13 x 4.5 centiméter, és 360 grammot nyom. Az operációs rendszerrel kapcsolatban az GK3 Plus Mini PC Windows 11 rendszerrel érkezik. Vezetékes és vezeték nélkül kapcsolatok közül 2.4 és 5Ghz-es WiFi, a már említett gigabites LAN és Bluetooth 4.2 is megtalálható benne. A gép az új CPU és DDR4 alapú RAM és SSD ellenére a kuponnal csak 45 ezer forintba kerül az előrendelői akcióban.

GK3 Plus Mini PC 8GB/256GB

🔹Kupon:7CUT4FKI

További kisméretű számítógépek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás