A Wanbo Mozart 1 1080p felbontású képet képes kivetíteni a vászonra, akár 120 hüvelykes méretben. A fedélzetén Android rendszer fut, autofókuszos és már 900 ANSI Lumen fényerővel rendelkezik.

A Wanbo projektorai sosem voltak óriásiak, mindig a könnyen mozgatható, kisméretű projektorok mellett tették le a voksukat, ez mos sincs másképp, de azért a fizikai méreteket tekintve a Mozart 1 nagyobb, mint eddig bármelyik Wanbo projektor. A 17.8x 20.9 x 22.3 centiméteres eszköz, ami 4.28 kilogrammot nyom a mérlegen.

 

 

A hardveres felépítésének köszönhetően egy okos eszközt kapunk. A négy magos processzora mellett 2GB memóriát és 32GB tárhelyet kapunk, a fedélzetén Android 9 rendszer fut, hogy minden alkalmazásunkat, amit használni szoktunk, feltelepíthessük a projektorra. A filmnézés a számos streaming platform alkalmazásával teljesedik ki, így használhatjuk a Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, HBO, HULU és Disney+ csatornákat is.

 A maximálisan 1920 x 1080 pixeles felbontásra képes Wanbo Mozart 1-et ellátták Bluetooth-al és 2.4/5GHz-es WiFi 6-ot is kapott, hogy a lehető leggyorsabb vezeték nélküli adatátvitel is elérhető legyen. A hangszóróit tekintve nagyobb teljesítményűek, mint a korábbi modellekben látott példányok, amik itt már 2x8W teljesítménnyel rendelkeznek. Fényereje nagyobb, mint bármely más Wanbo modellé, ami így már 900 ANSI Lumen erősséggel rendelkezik.

A Wanbo Mozart 1 árán sokat spórolhatsz, hiszen 164 ezer forint helyett, a kupon felhasználásával 106 ezer forintba kerül az áfa és vámmentes európai raktárból.

A Wanbo Mozart 1 projektort itt találod meg

🔹Kupon:BGCZWBM

További projektorok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás