A BMAX olcsóbban árulja az alacsony fogyasztású, Intel® Core™ i3 processzoros számítógépét, ami az európai raktárnak köszönhetően plusz költségek nélkül vásárolható meg.

A BMAX B6 Plus az Intel Core i5 és i7 modellek mellett kicsit visszább vett és egy 10. generációs Intel Core i3 processzorral látta el az új modellt. Ami így a jelenlegi alacsony árú modellek mellett is még olcsóbb tud lenni. A 12GB DDR4 memória és az 512GB-os NVMe SSD pedig jó alapot biztosít a mindennapok során.A géphez ismét csak egy billentyűzetre, egérre és monitorra lesz szükség és már használhatjuk is. 12GB DDR4 memóriával látták el a gépet, ami mellé még 512GB-os NVMe SSD meghajtót is kapott, de található benne egy szabad NVMe csatlakozó is, amivel egy másik SSD-vel is kibővíthetjük.

Processzorból az Intel Core i3-1000NG4 CPU-t használja, ami 2 magos, 4 szálas és 1.1GHz-es alapórajele egészen 3.2GHz-ig emelkedhet, a grafikai feladatokat az Intel® Iris® Plus Graphics látja el. A 10 nanométeren készült processzor 4MB cache memóriával és csak 9 wattos TDP-vel rendelkezik.

A BMAX B6 Plus Mini PC-t három USB3.0 és egy USB-C porttal látták el. Két HDMI csatlakozót, gigabites LAN és fülhallgató csatlakozót is kapott. A kis gépen előtelepített Windows 11 Pro operációs rendszer található. Vezeték nélküli fronton Bluetooth 4.2 és WiFi6 is került a kis eszközbe. A BMAX B6 Plus Mini PC európai áfa és vámmentes raktárból 58 ezer forintba kerül. De a gyártó kínálatában sok más lehetőség is található.

A Core i3 BMAX B6 Plus mini PC-t itt találod meg

🔹Kupon:7LHTEGIL

Hasonló mini PC-k

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás