A Xiaomi következő generációs okoskarkötője, a Mi Band 8 Global Version példánya, azaz az európai piacra készített modellje már előrendelhető a Gshopper webáruházból.

 

Az alapcsomagban található szilikon szíj már ismerős lehet. Azonban míg korábban a központi magot a szíjba kellett behelyezni, most már a karkötő magjára kell a szíj csatját felhelyezni. Ehhez a rögzítéshez új csatlakozást készített a Xiaomi.A napfényben is jól látható 600 nites AMOLED kijelző mérete 1.62 colos, felbontása 192×490 pixel és már fényérzékelővel is ellátták. A gyártói adatok szerint a Mi Band 8 190mAh akkumulátor kapacitással rendelkezik és akár 1 óra is elég lehet a mágneses csatlakozón keresztül a telep feltöltésére. Az always on display használatával 6, míg enélkül 16 napos üzemidőt ígér a gyártó. A Band 8 modell most sem tartalmaz magyar nyelvű felületet, ahogyan a széria korábbi tagjai sem.

Az okoskarkötő Bluetooth BLE 5.1 kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonunkkal és nincs benne NFC modul. Természetesen megmaradt az alvásmonitorozás, lépésszámlálás, üzenet és hívásértesítés, zenevezérlés, a 150+ sport mód mellett a stressz figyelés, légzésgyakorlat, pulzus és véroxigén szint mérés is.

Ugyancsak megmaradt az 5ATM vízállóság, a rezgőmotor, illetve az Android és iOS kompatibilitás is. Játékok is elérhetők lesznek majd rá, a kiegészítőkkel pedig akár cipőre helyezve vagy nyakláncként is használható lesz, így egy okos medál funkcióját látja el a Mi Band 8, ami a kuponnal 39.99$-ba kerül.

Xiaomi Mi Band 8 Global Version okoskarkötő

🔹Kupon: GPPLMIB8

Xiaomi Youpin original Bracelet 8 Fashion cut-outs strap

Xiaomi band 8 Adjustable watch strapt

Xiaomi band8 magnetic watch strap

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás