A gyártó legfrissebb DOOGEE X98 mobiltelefonja még mindig a legolcsóbbak között versenyez, így a 3GB memóriával rendelkező modellért 29 ezer forintot kérnek. Azonban, a több memóriával és nagyobb tárhellyel rendelkező modellért sem kérnek sokkal többet.

A belépőszinten manapság egyre kisebb a verseny, de a DOOGEE még nem még nem hagyta el ezt a piacot, amiben az X98-as modell 3GB memóriát és ámbár csekély 16GB tárhelyet ad, a csak pár ezressel drágább kivitel már 4GB memóriát és 64GB-os tárhelyet kaphatunk.

A technikai paramétereket nézve a 3GB memória és 16GB-os belső tárhely mellé MediaTek Helio A22 processzort kapunk, ami maximálisan 2.0GHz-re képes és 12nm-es csíkszélességgel készül. Tárhelybővítési szempontokat nézve lehetőség van microSD memóriakártya használatára is, egészen 1TB méretig.

A 6.52 colos kijelző IPS technológiát használ, aminek a felbontása 1600 x 720 pixel. A notch szigetben az előlapi 5 megapixeles kamera kapott helyet.

 A hátlapi főkamera pedig 12+2 megpixel felbontású. A két SIM kártyát támogató készülék kezeli az idehaza is használt B20-as 4G LTE hálózatot is. A Bluetooth 5.0 verziójú, mellé kapunk 2.4 és 5GHz WiFi és GPS, Beidou, Glonass képes navigáció is. Megmaradt a fülhallgató csatlakozó, a telefon 4500mAh kapacitású akkumulátorát USB-C porton keresztül tölthető fel.

A DOOGEE X98 mobiltelefon 29 ezer forintba kerül, de a DOOGEE X98 Pro erősebb CPU-val, több memóriával és nagyobb tárhellyel is csak 35 ezer forintba kerül.

DOOGEE X98

DOOGEE X98 Pro

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás