A BEHEART W1 modell új szereplő a piacon, de hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint az Oclean X Pro elektromos fogkeféje, amit mi is kipróbáltunk.

A BEHEART W1 nem csak simán egy elektromos fogkefe, hanem egy okos elektromos fogkefe, ami számos tisztítási funkcióval rendelkezik, az alapos fogmosáshoz pedig szónikus rezgéssel távolítja el a szennyeződéseket. A W1 modell 110 grammot nyom, de a 1200mAh kapacitású akkumulátorát 2 óra alatt feltölti, amivel akár 28 napon keresztül is használhatjuk.A percenként 44000 rezgésszámra képes modell a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően csatlakoztatható a mobiltelefonhoz, így a fogkefe képes jelezni nekünk, hogy mikor van szükség a fej cseréjére, de a fog tisztításáról is információkat közöl. A DuPont sörtékkel ellátott fej természetesen cserélhetők, ha elhasználandónak.

Az érintőkijelző, amely nem csak kiváltja a funkciógombot, de ezen keresztül állíthatjuk be a különböző tisztítási metódusokat. A megjelenítőt használva ugyanúgy, akár egy okostelefonon, lapozó mozdulatokkal választhatjuk ki a különböző funkciókat. Számos különböző tisztítási móddal rendelkező fogkeféhez tartót és két csere fejet is mellékel a gyártó, amelyből a kék színű modell nem 28, hanem csak 12 ezer forintba kerül.

A BEHEART W1 elektromos fogkefét itt találod meg

További elektromos fogkefék

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás