A Proscenic M9 a felmosó funkciókra gyúr rá. A porszívó hátulján található két darab, ellentétes irányban forgó fej alaposabb felmosást garantál, mint normál, felmosó fejes társai. Emellett nem maradt ki a lézeres letapogató szenzor és a porgyűjtős tartály sem.

Lézeres letapogató szenzorral szerelték, hogy könnyen tudjon tájékozódni a lakásban. A 4500Pa szívóerő jó arány a kategóriában, az 5200mAh kapacitású akkumulátorával pedig sokáig képes takarítani. AzNem csak felporszívóz, hanem a padlót is fel tudja törölni. Ehhez két darab 120rpm sebességgel rendelkező motort használ, hogy ellentétes forgási irányuk alaposabban távolítsa el a szennyeződéseket a padlóról, mint a fix felmosó fejjel rendelkező társaik. Ezen kívül a felmosáshoz szükséges vízadagolás 3 lépésben állítható, szennyeződés és felület típusának függvényében. Az M9 modell olyan extrát is kapott, mint a porgyűjtő töltőállomás. Takarítás végeztével erre a dokkolóra áll vissza, hogy feltöltse az akkumulátorát, közben pedig a porszívó portartályát is kiüríti.

Természetesen a Proscenic M9 robotporszívójára is van kupon kódunk, amit a versenytárak tulajdonságaival összevetve remek áron érhető el, természetesen európai raktárból.

Proscenic M9 okos robotporszívó dokkolóval, felmosó funkcióval 115 ezer forintért

🔹Kupon:7B6MPFH

További robotporszívók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás