A Wanbo T2 Max az olcsóbb projektorok között versenyez, amivel FullHD felbontás mellett trapézkorrekciót, automata fókuszt, Netflix, HBO Max, Disney+ és Amazon Prime támogatással is rendelkezik.

Wanbo T2 Max teszt (1 of 21)

A téglalap alakú műanyag háza, ahogyan a korábbi Wanbo TT-nél is láthattuk, mind anyaghasználatra és összeszerelési minőségre is megfelelő. A front részen található lencse alatti pontrácsos borítás a szellőztetésért felelős levegő kifújásáért, hátul pedig a friss levegő beszívásáért felel. Ugyancsak a hátsó részen kaptak helyet a beépített hangszórók, amik 2x3W teljesítményűek. Hangjuk megfelelő, némi basszus is felfedezhető benne, de valószínűleg amúgy sem ezeket fogjuk használni, ha rendelkezünk otthon egy házimozi rendszerrel.

Wanbo T2 Max teszt (2 of 21)

Wanbo TT és Wanbo T2 Max

Wanbo T2 Max teszt 2

Nincs manuális fókuszgyűrű és trapézkorrekciót állító kapcsoló sem, ezekre nincs szükség, mert a projektorban ezeket szoftveresen állíthatjuk be. Az automatikus fókusz opcióval magától pozícionálja be a fókuszpontot, bárhová is tennénk a projektort. Ha az automata fókusz beállította a képélességet, a távirányító használatával lehetőség nyílik ezt akár manuálisan is korrigálni. A hangszóró nyílás fölé került a tápcsatlakozó, USB, HDMI és 3.5 milliméteres csatlakozó, amit használhatunk fej, illetve fülhallgatóhoz vagy ezen keresztül egy erősítőbe is átvihetjük a jelet.

Wanbo T2 Max teszt 3

A vászontól, faltól mért legoptimálisabb távolság 1.1-2.6 méter között van, amivel 40, maximum 140 colos, azaz 355 centiméter átmérőjű képet kaphatunk. Az alján található szabványos ¼-es menet által a plafonra is rögzíthetjük, és szoftveresen megoldható a kép fejjel lefelé forgatása és tükrözése is.

A projektorral maximálisan 1920 x 1080 pixeles képet tudunk kivetíteni. A manuális trapézkorrekció nem mindig találja meg a pontos helyzetét, így néha magától korrigál, amivel időnként kicsit bemozdulhat a kép. Manuális beállítást használva ez a folyamatos utó korrekció kiküszöbölhető.

Wanbo T2 Max teszt (4 of 21)

Wanbo T2 Max teszt (9 of 21)

A gyári adatok szerint a fényerőssége 450 Lumen, ami nappali fényviszonyok mellett kevésnek bizonyul, így filmnézéskor be kell sötétíteni, hogy élvezhető legyen a látott tartalom. A nagyobb testvér, a Wanbo TT 650 Lumen-t tudott, de ott is be kellett húzni a függönyöket, ha nappal szerettem volna filmet nézni.

A képélesség átlagos a kategóriában, a FullHD felbontás pedig jó hír. Megfelelő minőségben képes megjeleníteni a Netflix tartalmakat. Az áruházból letölthető az Amazon Prime, Disney+, Netflix és HBO Max is. Ha van egy méretes falfelületünk vagy már vászonnal is rendelkezünk, akkor biztos, hogy sokkal nagyobb élményben lesz részünk egy filmet nézve. Főleg, ha a barátokkal szeretnénk videózni, focimeccset nézni vagy játszani. Biztos, hogy a gyerekeknek is tetszeni fog a nagyméretben való mesenézés vagy játék.

Wanbo T2 Max teszt 1

HBO és Netflix fiókommal HD minőségben tudtam vele lejátszani a streaming áruházban található videókat. Az alkalmazások közül kipróbáltam a YouTube appját is, ahol maximálisan 1080p volt kiválasztható. A szoftvere könnyen kezelhető felületet kapott és mivel egy okos eszközről van szó, ezért a saját áruházából rengeteg alkalmazás tölthető le, amik teljesen ingyenesek.

A ventilátor hallható módon teszi a dolgát, de hallottam már ennél rosszabbat is. Közvetlenül a projektor mellett ülve hallható, de szerencsére filmnézés közben már nem tűnik fel a szélzúgás. A HDMI bemenetnek köszönhetően nem csak TV adást vagy filmet nézhetünk, de TV Box-ot, játékkonzolt is ráköthetünk, így a Playstation vagy XBOX képe is kilőhető a vászonra.

Árához képest jó az, amit tud és pozitívum az HBO Max, Netflix, Disney+ és Amazon Prime támogatás. A fényerőssége csak az esti mozizáshoz elegendő, de arra akár ott van a Wanbo TT modell. Szerencsére bármelyik modellt is választanánk, az áfa és vámmentes raktárnak köszönhetően plusz költséget nélkül rendelhető meg.

Wanbo T2 Max FullHD projektor

🔹Kupon:NNN7VO9ER8

További projektorok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás