A népszerű, nagy sebességgel és hatótávval rendelkező Kukirin elektromos rollerek mellett a gyártó a kerékpárosoknak is kínál alternatív megoldásokat. A KuKirin V3 a hasonló megoldásokhoz képest már 40km/h végsebesség elérésére is alkalmas, ami több, mint amit a legtöbb konkurens tud.

A KuKirin V3 akár 90 kilométer megtételére is elegendő energiát képes tárolni akkumulátorában, ha elektromos rásegítéses (moped) módban használjuk. A 27.5 colos kerekeinek köszönhetően a városban, de nagy hatótávja által a nehezebb terepek és a hosszú utakon is hű társunk lehet.Az első villáknál a lengéscsillapításhoz szükséges teleszkópokat találunk, az 500W teljesítményű motor erejének optimális kihasználására 7 sebességes váltóval szerelték fel. A 15Ah kapacitású akkumulátorával, elektromos rásegítéssel akár 90 kilométer is megtehető egyetlen feltöltéssel. A motor teljesítménye szabályozható, az elektromos sebességfokozatoknak köszönhetően, amivel a maximális tempó 40km/h is lehet.

A kormányán az első és hátsó tárcsafékkel rendelkező kerekek fékkarját találjuk. A fékkarok között egy kijelzővel is ellátott fedélzeti computert kapunk, ami megjeleníti a pillanatnyi sebességünket, a megtett távolságot és az akkumulátor kapacitását. Az akkumulátor eltávolítható, így töltéshez levehető, de egy zárral biztosítható, hogy illetéktelenek ne tudják eltávolítani azt. A kerékpár beépített első ledes lámpával rendelkezik és csomagtartóval is felszerelték. A Geekbuying webáruháznak köszönhetően európai raktárból rendelhető a KuKirin V3 elektromos kerékpár. Így áfa és vámmentesen, rövid szállítási idővel rendelhető meg.

ELEGLIDE M2 elektromos kerékpár

🔹Kupon:7YK53VEX

További elektromos kerékpárok

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás