Az X-scooter XRS01 EEC Li RaptorPRO végsebessége 75km/h, az egy feltöltéssel megtehető legnagyobb távolság pedig 150 kilométer is lehet, ami már bőven elegendő az agglomerációból történő ingázáshoz.

A 72V/100Ah kapacitású Lithium akkumulátor töltéséhez 5 órára van szüksége. A kétkerekű jármű 125 kilogrammot nyom a mérlegen és 200 kilogrammal terhelhető. 14, illetve 12 colos kerekei tárcsaféket kaptak, a nagy sebességű guruláshoz a 3000 wattos brushless motor adja az erőt. Ezzel a nagy teljesítményű motorral akár a 75km/h végsebességet is elérhetjük.Az alumínium felépítményű és szürke festéssel rendelkező motor 193.5 x 78 x 117.5 centiméteres méretekkel rendelkezik. A X-scooter XRS01 EEC Li RaptorPRO a Banggood európai raktárából vásárolható meg, ami mellé ingyenes szállítást kapunk az áfa és vámmentes raktárból. Érdemes szétnézni a kínálatban, mert olcsóbb elektromos járművekkel is találkozhatunk a webáruházban.

X-scooter XRS01 EEC Li RaptorPRO

További elektromos kerékpárok és motorok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás