A GameSir dedikáltan a Microsoft eszközökkel kompatibilis G7 SE kontrollere vezetékes csatlakozást kínál a PC és Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One eszközökhöz egyaránt.3 méter hosszúságú USB-C csatlakozóban végződő lecsatlakoztatható kábele mellett 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozója is van a GameSir kontrollernek. Játékkonzolokon ugyanúgy használható, mint bármely Microsoft által készített kontrollert, azonban a PC-hez csatlakoztatva a Microsoft Store-ból letölthető GameSir Nexus szoftverével testreszabható a kontroller beállításai, érzékenysége, rezgési erőssége, stb.

Az ergonomikus kialakítású vezérlő ugyanazt a gombkiosztást kapta meg, mint az XBOX verzió, annyi különbséggel, hogy az alsó felén extra funkciókat is társíthatunk a plusz kiosztásnak köszönhetően. A 0.1 milliméteres érzékenységi skálával működő ravaszok, a membrános AYXB gombok és a mágneskapcsolós, 5 millió irányváltás élettartamú analóg karok is mind-mind remek eszközzé teszik a GameSir G7 SE modellt.

GameSir G7 SE kontroller

További kontrollerek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás