A T-BAO MN100 az idei év elején megjelent friss, Alder Lake-N platformra épülő alacsony fogyasztású N100 processzort kapta meg, ami már 4800Mhz-en járó LPDDR5 RAM-ot használ.

A MN100 által használt Intel Alder Lake-N N100 6MB cache memóriával, 4 maggal és 4 szállal rendelkezik. Alapjáraton keveset fogyaszt az 1GHz-es órajelnek köszönhetően és maximum akár 3,4 GHz-en működhet. Ez elegendő teljesítményt nyújt a hétköznapi feladatokhoz, amellett, hogy a TDP értéke csak 6W. A processzor mellé 8GB LPDDR5 memóriát pakoltak, ami már 4800MHz-en jár és tárhely fronton 256GB kapacitású SSD meghajtóval rendelkezik. Ami jó hír, hogy a SATA csatlakozónak köszönhetően egy 2.5 colos merevlemezzel bővíthető.A kis gépet HDMI és DisplayPort-tal is ellátták, így könnyen csatlakoztathatjuk az eszközt a televízióhoz vagy egy nagyobb monitorhoz. Emellett egy darab USB 3.0. három USB 2.0 porttal is, valamint microSD-kártyaolvasóval fülhallgató csatlakozóval és két gigabites LAN porttal rendelkezik.

A Mini PC mérete mindössze 13 x 13 x 6cm, és 800 grammot nyom a mérlegen. Az operációs rendszerrel kapcsolatban az T-BAO MN100 Mini PC Windows 11 rendszerrel érkezik. Vezetékes és vezeték nélkül kapcsolatok közül 2.4 és 5Ghz-es WiFi, gigabites LAN és bluetooth 4.2 is megtalálható benne. Maximális fogyasztás mellett, ha minden eszköz 100%-on pörög, akkor is csak 36 wattot fogyaszt, ami rettentő energiatakarékosnak számít a mai világban. A gép az új CPU és DDR5 alapú RAM ellenére a gép csak 69 ezer forintba kerül.

T-BAO MN100 Mini PC 8GB/256GB

🔹Kupon:BG99DH015

További mini PC-k

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás