A 110 centiméter hosszúsággal rendelkező vezeték flexibilis, lapos ezáltal gubancolásmentes kivitelt kapott. Két változatban rendelhető, de mindegyik modell tudja ugyanazt a három csatlakozási módot.

A kisebb, 66 watt töltésteljesítményű 4300, míg a nagyobb, 100 wattos modell csak 5400 forintba kerül. Ez az összeg pedig egyáltalán nem magas, ha azt nézzük, hogy az iPad, iPhone készülékek is feltölthető vele. Emellett pedig gondoltak a régebbi és újabb eszközöket birtokló felhasználókra is.Ahogyan a BlitzWolf, úgy a Baseus is remek mobiltelefonos kiegészítőket készít. A kábel egyik vége szabványos USB csatlakozó, az átellenes oldalon a kábel vége előtt egy elosztó fej van, amibe felcsévélhető az 1.2 méteres vezeték. Három kábelvéget kapunk, így nem csak fejeket lehet cserélni, hanem egyszerre akár három különböző típusú eszköz is feltölthető, a már említett micro USB, USB-C és Lightning is.

A maximálisan 66 watt teljesítményt leadni képes kábel USB-A, míg a 100 wattra képes modell USB-C csatlakozóval rendelkezik, amit a töltőadapterhez kell csatlakoztatnunk. Mind a két változat három különböző fejjel rendelkezik. A microUSB porton keresztül a kábel maximálisan 5V/2.4A áramerősséget képes leadni, a USB-C porton maximum 6A-ral gazdálkodhatunk, amivel elérhető a 100W teljesítmény, illetve az Apple készülékeknél a gyártó által szabványosított 5V/2.4A áramerősséget is tudja a vezeték. Az USB-C csatlakozásban végződő fej használható adatátvitelre, a többi csak töltésre alkalmas.

Feltekerhető Baseus Retractable 100W/66W töltőkábel

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás