Kedvenc kínai gyártónk új termékkel jelentkezett, ami nem más, mint egy vezeték nélküli kültéri kamera, ami elektromosan forgatható és éjjellátó funkcióval is rendelkezik.

A 2.5K, azaz a 2560×1440 pixeles felbontással rendelkező Xiaomi Mijia CW400 2.4Ghz-es WiFi kapcsolaton keresztül kommunikál, így a mobiltelefonos alkalmazással könnyedén vezérelhető. Ennek köszönhetően pedig az otthontól távol is ránézhetünk a kamera által látott képre. Az elektromos motoroknak köszönhetően vízszintes irányban 360 fokban körbe forgatható, vertikálisan pedig 160 fokos szögben képes mozogni, kamerája 4 megapixeles, ami f/1.6-os rekeszértékkel és 113 fokos látószöggel rendelkezik.



A videófelvételt microSD kártyára rögzíti, amiből maximálisan 128GB kapacitásút képes fogadni. IP65 minősítéssel rendelkezik, így nyugodt szívvel használhatjuk kültéren akár -30 és +60 Celsius fokban is.

Az EU csatlakozóval rendelkező modell az éjszakai felvételekért infravörös érzékelőt és LED lámpát is kapott, amivel teljes sötétségben is 10 méteres távolságig képes ellátni. A WiFi kapcsolat és a telefonos alkalmazás által képes jelzést küldeni a mobiltelefonunkra, ha a kamera mozgást érzékel. Ezen kívül, egyes Xiaomi televíziókkal közvetlenül képes kommunikálni, hogy a kamera által látott képet a TV-n jelenítse meg.

A Xiaomi Mijia CW400 forgatható kültéri kamerát itt találod meg

🔹Kupon:BGCZBP311

További kültéri és beltéri kamerák

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás