Az akkumulátoros fűkasza a hosszú nyéllel és fogantyújával stabil fogást ad, a teleszkópos megoldásnak köszönhetően 0.9-1.2 méteres távolságban állítható a hosszúsága. Az elektromos szegélynyíró egyáltalán nem drága a  19 ezer forintos árával.A csomagban kiegészítőként az akku mellett védőburkolatot, műanyag és fém pengét is kapunk. Ennek előnye, hogy sokkal strapabíróbb, mint a damilos változat. Illetve a merev penge által, akár kisebb fák lombkoronái is ritkíthatók.

A cserélhető fejnek köszönhetően nem kell a damil szakadástól tartanunk, hiszen a fém fej kellő sebességgel, 18000 fordulat/perc tempóval pörög a nagyobb erejű vágásokhoz. Kisebb kerti munkákhoz ideális választás, mert csak 21.000 forintba kerül, ezért cserébe egy akkus eszközt kapunk a kert karbantartásához.

Akkumulátoros fűkasza

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás