A Zeblaze Btalk 3 az olcsó okosórákat készítő gyártó újabb terméke, ami nem ad sok újdonságot, ellenben megfizethető árazással és Bluetooth telefon funkcióval rendelkezik.Az 1.39 colos kör alakú megjelenítő IPS panelt használ, a kör alakú kijelző 360×360 pixeles. A 7-14 napos üzemidőt ígér a 230mAh kapacitású akkumulátorával. A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően Android és iOS rendszerű okostelefonunkkal is használhatjuk. Van hívás, üzenet és alkalmazásértesítés is, de van lépésszámlálás, pulzus és véroxigénszint mérés, alvásmonitorozás és sok minden más is.

A Bluetooth funkcióval a telefonunkkal párosítva, akár az okosórán is lebonyolíthatók a hívások. Az alumíniumból, cinkötvözetből és acélból készült óra csal 25$-ba, azaz 9 ezer forintba kerül.

Zeblaze Btalk 3 okosóra

🔹Kupon:BGef4b74

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás