A 130 wattos Tronsmart Bang Max könnyen a JBL Boombox 3 ellenfele lehet, ám árban annál jobban megéri és európai raktárból, ingyenes szállítással rendelhető. Az akcióban most 20 ezer forinttal olcsóbb és ajándék Tronsmart Trip hangszóró is jár mellé.

A 130 watt teljesítménnyel rendelkező Tronsmart Bang, amit RGB színnel is meg tudtak bolondítani IPX6 védettségének köszönhetően a fröccsenő víznek is ellenáll.

A szövettel borított burkolat alatt bújik meg a 6 hangszóró, így két magas, közép és mélysugárzót is kapunk, oldalán pedig két passzív mélynyomót találunk. A 130 watt zenei teljesítményre képes Bang Max külsőben 90%-ban megegyezik a JBL Boombox 3 hangszórójával, mégpedig olyannyira, hogy a kissé döntött membránok és a fogantyú alatt található gumírozott, csúszásgátló felület is megegyezik vele.

A Bluetooth 5.3 kapcsolattal nyílt terepen akár 18 méteres hatótáv is elérhető, kezeli az A2DP/AVRCP/HFP/HSP profilokat. Két egyforma modellel sztereó hangzást kaphatunk, de egyszerre akár 100 darab hasonló modellhez képes csatlakozni, hogy minden eszközön egyszerre szólaljanak meg a dallamok.Beépített 18000mAh akkumulátorát a mellékelt 15V/2A teljesítményű adapterrel tölthetjük fel, amivel 50%-os hangerő mellett 24 óra használatra elegendő. A füllel is felszerelt hangszóró RGB világítása a mobiltelefonos alkalmazásból változtatható. Az 5.87 kilogrammos hangszórót AUX kimenettel, mikrofon/gitár bemenettel és microSD olvasóval is ellátták.

A Tronsmart Bang Max sokkal olcsóbb, mint a JBL Boombox 3, bár az nagyobb teljesítményre képes. Ám a közel feleannyiba kerülő Tronsmart hangszóró sokkal jobb választás a pénztárcánkra nézve.

A 130 wattos Tronsmart Bang Max hangszórót itt találod meg

További bluetooth hangszórók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás