Xiaomi MiTU összecsukható babakocsi városi cirkáló, így a terepen nehezen mozog vele az ember. Cserébe nem túl nagy súllyal és könnyen navigálva róhatjuk vele az utat.Az alumínium váz adja a babakocsi szilárdságát és egyben könnyű súlyát, ami így csak 6.8 kilogrammot nyom. A 6 colos méretű lágy burkolatú PU kerekek a front részen közel kerültek egymáshoz az egyszerűbb irányváltás érdekében, ami jól jön városi használat közben, amiben rugók csillapítják a rezgéseket.

Csúszásmentes lábrésszel, becsatolható, öt pontos övvel és felhajtható, kétrétegű, vízálló tetővel rendelkezik. Kinyitva 101x81x48.7 centiméter méretű. Az alsó rész pakolható, ami 5 kilogramm súllyal terhelhető, ami szükséges a mindennapokhoz. 3 éves korig és 15 kilogrammos súlyig használható a Xiaomi Mitu babakocsija, ami európai raktárból áfa és vámmentesen 130$-ba, azaz körülbelül 48 ezer forintba kerül a kuponnal.

Xiaomi MiTU összecsukható babakocsi

🔹Kupon:gshopperbaby

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás