A Kugoo Kirin G3 Adventurers nem szakít a hagyományokkal és újra a teljesítményre és a hatótávra helyezi a hangsúlyt. A G2 szériában megszokott színvilág köszön vissza az új modellben, átdolgozott, modernebb kialakításban.

A Kugoo Kirin G3 Adventurers, ahogyan a modellpaletta többi tagja is, akár terepen is használható, amiben nagy kereke, erős motorja és lengéscsillapítója is segítségünkre lesz.

A G3 Adventurers elektromos roller 50km/h maximális sebességre képes. A nagy végsebességet az 1200 watt teljesítményű motorjának köszönheti, amely abban is segít, hogy akár 30 fokos emelkedőre is feljuttassa a használóját. Teljesen feltöltött akkumulátorral a legnagyobb megtehető hatótáv pedig akár 70 kilométer is lehet.Az beépített extrák sora abban segít, hogy a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb legyen a használata. Ehhez pedig 10.5 colos pneumatikus, azaz levegővel teli kerekeket kapunk és természetesen lengéscsillapításról is gondoskodtak a tervezők, így az előre és hátulra is került, hogy kiegyensúlyozza az út hibáit. Előre és hátulra is lámpákat szereltek, tehát a sötétben mi is látni fogunk és minket is látni fognak, de oldalsó fényekkel is ellátták.

Az átdolgozott kijelzőjéről minden fontos adatot leolvashatunk (ami már érintésérzékeny vezérlést kapott), hogy éppen milyen sebességgel gurulunk vagy épp azt is, mennyi energia maradt még az akkumulátorban vagy válasszunk a sebességi fokozatok között. A G3 Adventurers elektromos roller 25 kilogrammos súllyal rendelkezik, ez robosztus mérete miatt érthető, hiszen akár 120 kilogrammig terhelhető. Természetesen össze is csukhatjuk és máris kisebb helyet foglal. A Kugoo Kirin elektromos roller európai (Poland) raktárból rendelhető meg, így rövid és ingyenes szállítással, áfa és vámmentesen vásárolható meg, a kuponnal 270 ezer forintért.

A Kugoo Kirin G3 Adventurers elektromos rollert itt találod meg

🔹Kupon:GEFKPF

További elektromos rollerek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás