A BMAX B2S Mini PC nagyon olcsó, így ár/érték arányban ésszerű választás azoknak, amivel akár a nagyszülő is gond nélkül használhatja a világhálót, nézhet online sorozatokat vagy YouTube videókat.

A gyártó az idehaza is nagy számban értékesített Intel Core i5 és Core i7 processzoros gépei mellett egy belépőszintű hardverekkel ellátott kisméretű számítógépet készített, aminek processzora Intel Celeron N4000/N4020 modell. Mivel az apró modósításon átesett N4020-as modell nem sokban különbözik a korábbi verziótól, ezért a BMAX nem készített egy új PC modellt. Így a vásárlók véletlenszerűen kaphatják meg az N4000 vagy N4020 processzorral szerelt gépet, amelyek 2 maggal és 2 szállal rendelkezik. Mindegyik verzió 14 nanométeren készül, fogyasztásuk egyaránt 6W és a Intel UHD Graphics 600 iGPU is azonos. Az N4000 modell 2.6, míg az N4020 maximális órajele 2.8GHz.

A processzor mellett 6GB DDR4 memóriával és 128GB kapacitású eMMC meghajtóval rendelkezik, amelyen az előre megtalálható operációs rendszer mellett az Office alkalmazás is elfér. Sok kicsi és olcsó géphez képest M.2 SSD-t is fogad és 2.5 colos SATA csatlakozású HDD vagy SSD meghajtókat is beszerelhetünk a kis gépházba.A mini PC-vel nézhetők a kedvenc sorozataink vagy filmjeink a monitorra vagy TV-re kötve a HDMI porton keresztül. Dolgozhatunk, egyszerűbb játékokkal játszhatunk rajta vagy akár egy letöltőszervert, fájlmegosztót is készíthetünk belőle. A gép USB 3.0, VGA, fejhallgató, LAN, valamint microSD-kártyaolvasóval rendelkezik, így könnyen csatlakoztathatunk más eszközöket, egeret, billentyűzetet, külső merevlemezt stb.

A BMAX B2S kis méretének köszönhetően nem foglal sok helyet az íróasztalon, így ideális lehet azok számára, akiknek egy kisméretű, a monitor mögé elbújtatható eszközt keresnek. A Mini PC mérete mindössze 12.5 x 11.2 x 4.4 cm és 300 grammot nyom a mérlegen.

Az operációs rendszerrel kapcsolatban a B2S Mini PC Windows 11-el érkezik. Vezetékes és vezeték nélkül kapcsolatok közül 2.4 és 5Ghz-es WiFi és bluetooth 4.2 is megtalálható benne. A BMAX B2S Mini PC egy nagyszerű választás lehet azok számára, akik olyan eszközt keresnek, ami nem kerül sokba, hiszen a kuponnal 33 ezer forintba kerül.

BMAX B2S 6GB/128GB-os mini PC

🔹Kupon:7UAASPRG

További mini PC-k

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás