Az Apple Watch órákra egyre jobban hasonlító Xiaomi Mi Band 8 Pro megnövelt kijelzővel, de továbbra is korona nélkül és nagyobb akkumulátorral érkezik, mint a korábbi, 7 Pro modell.

A Xiaomi Mi Band 8 Pro modell kék, fekete és fehér színekben vásárolható meg, míg előbbi bőr, utóbbi két modell szilikon szíjjal érkezik.A szilikon pántban változás történt, hiszen a 7 Pro verzió normál csatos megoldása helyett az Apple Watch-ok szíjaihoz hasonló modellre váltottak. Az óra hátulján megmaradt a mágnesesen csatlakoztatható töltőkábel. Az AMOLED kijelző mérete és felbontása nőtt egy keveset, hiszen 1.64-ről 1.4 colra hízott és 480 x 336 pixelt kapunk. A gyártói adatok szerint a Mi Band 7 Pro a 8-as modell 235mAh helyett már 289mAh akkumulátor kapacitással rendelkezik, amivel 13 napos idő hozható ki belőle és csak 80 perc kell a feltöltéséhez. Ez a Mi Band 8 Pro modell most sem tartalmaz magyar nyelvű felületet, ahogyan a korábbi széria tagjai sem. A friss verzió még csak a kínai változatra szánt variáns, így a angol és kínai nyelvű felület érhető el rajta.

Az okoskarkötő a frissített Bluetooth 5.3 kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonunkkal. Természetesen megmaradt az alvásmonitorozás, lépésszámlálás, üzenet és hívásértesítés, zenevezérlés, a 110+ sport mód mellett stressz figyelés, légzésgyakorlat, pulzus és véroxigén szint mérés is.

Megmaradt az 5ATM vízállóság, és van NFC (bár nem tudni ez milyen funkciókat kapott) GPS, GLONASS, Galileo, QZ5S kezeléssel, hogy a helyzetünk is nyomonkövethető legyen egy-egy edzés alkalmával. Az új Xiaomi Mi Band 8 Pro a kuponnal 31 ezer forintért vásárolható meg.

Xiaomi Mi Band 8 Pro

🔹Kupon:ZNNBYG

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás