Ambilight élményt kínál a Blitzwill eszköze, amivel alacsony áron, a látott képnek megfelelő színű fényjátékkal látható el a televízió mögötti fal.

Az EU szabványú adapterrel ellátott kisméretű, HDMI porttal ellátott dobozba kell a bejövő jelet kötni, amit a HDMI kimeneten keresztül a színeket leképezve megjeleníti a forrás tartalmat a kijelzőn. Ennek megfelelően a sima TV adás színei nem fognak megjelenni rajta, hanem csak azok a médiatartalmak használhatók így, amik HDMI kiemenetét az eszközbe, majd a TV-be lehet kötni. Ez lehet játékkonzol, médialejátszó vagy bármilyen hasonló forrás. A felismert színekkel befesti a TV mögött található falat, amit 55-85 col közötti televíziókhoz ajánlj a gyártó.A LED szalag nem csak a képernyőn megjelenő képekkel tud szinkronban mozogni és módosítani a fényerőt, hanem szinkronizálni tudja kedvenc filmek vagy videojátékok hangjával is, így az intelligens fénycsík ennek megfelelően tudja megjeleníteni a színeket. A képernyő így sokkal kellemesebb képi világot kap a tökéletes játék vagy film hangulat eléréséhez.

A LED-es fénysávot telefonos APP vezérli, amely kompatibilis az Alexával és a Google Asszisztenssel, aminek köszönhetően hanggal vezérelhető a szín, a mód és a fényeffektus is. Az APP-on keresztül testreszabható a különböző fények színei, fényereje és villogási módja, ami 2.4Ghz-es WiFi hálózaton keresztül szinkronizálható. A kuponnal csak 13 ezer forintba kerül a Blitzwill eszköze.

Blitzwill BW-LB2 európai raktárból áfa és vámmentesen

🔹Kupon:BG21JUL20232

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

1 hozzászólás

 1. Deáki Péter on

  Nagyon jól hangzik, de mint mindenben, itt is az ördög a részletekben rejlik. Elolvastam a mellékelt linken a hozzászólásokat. Ezek a lapján:
  – Ha szélesebb filmet nézel, mint a tévéd képaránya – vagyis mozifilmet a 16:9 TV-n – akkor alul-felül sötét csík látható. Vagyis a ledcsík nem fog világítani alul-felül. (Én pont csak mozizáshoz szerettem volna használni)
  – Nincs a kézikönyvben feltüntetve, hogy balról jobbra, vagy jobbról balra kell a TV hátuljára feltenni. Sokan csak tippre teszik fel.
  – Kalibrálás állítólag iszonyú macerás, és nem is lesz tökéletes: Piros képernyőszélnél fehéren fog a led világítani enyhe rózsaszín beütéssel, kéknél, zöldnél hasonló az effektus.
  – Sokan azt mondják, hogy lényegében véletlenszerűen villog.

  Ezek alapján engem megőrjítene, hogy nem tudom rendesen beállítani. Igazából véve jobban zavarna a pontatlanság, mert állandóan csak azt nézném, hogy már megint nem jó…

Hozzászólás