A Neakasa P2 Pro állatszőr nyíróval a cserélhető fejeinek köszönhetően fésülés, vágás után a szőrdarabokat magába szívja. Ez nem csak a nyári melegben segítség a házi kedvencnek, hogy jobban elviseljék a kánikulát, de odahaza ápolhatjuk vele a kisállatunk szőrét, amivel időt és pénzt takaríthatunk meg.

A különböző csere fejeknek köszönhetően több funkcióját is kihasználhatjuk. Így a szőrápoló kefe, rövid fejű vágófésű, sörtés szívófej vagy a különböző hosszúságú vágásra alkalmas borotva is ráilleszthető. Továbbfejlesztett tartálya 2 literes kapacitással rendelkezik, amely elegendő helyet biztosít a kisállataink levágott szőrének összegyűjtéséhez. HEPA szűrővel is el van látva, hogy a levegőbe semmilyen szennyeződés se kerüljön a vágás után.

 

Hamarosan indul a Back to School Promotion oldal is

 

Neakasa P2 Pro szőrápoló

A sörtés fésű fej által a porszívó azonnal fel is szívja a szőrszálakat, nem kell attól tartani, hogy a kis kedvencünk kihullott szőrét mindenhol megtaláljuk majd. A szívó funkció a borotva fejnél is hatásos, ami 3, 6, 12, 18 és 24 milliméteres csere betétekkel rendelkezik, hogy nyíráskor vagy igazításkor is legyen miből válogatni.Az ECO módban 52dB zajszinttel működő porszívó olyan felhelyezhető tartozékokkal is rendelkezik, mint a bútorokhoz ideális felhelyezhető végek, aminek köszönhetően az állatok szőrének igazítása mellett a kanapéról is eltávolíthatók a szőrszálak.

A Neakasa P2 Pro GearBerry webáruház európai raktárából vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhető. A kuponnal 20% kedvezményt kapsz, így sokat spórolhatsz az eredeti áron 64.300 forintba kerülő termékből.

Neakasa P2 Pro

🔹Kupon:GB20off

Ha hasonló termékek is érdekelnek, érdemes megnézni a Neakasa P1 Pro és  Neakasa F1 eszközöket is

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás