A Mi Band 7 Pro volt az első okoskarkötője a gyártónak, ami már majdnem egy okosóra méreteivel büszkélkedhetett. Az új Xiaomi Smart Band 8 Pro, ami idehaza valószínűleg Mi Band 8 Pro néven fog debütálni, ezt a vonalat viszi majd tovább.

Xiaomi Smart Band 8 Pro 2

A hivatalos előzetesek szerint az eszköz 1,74 hüvelykes téglalap alakú kijelzővel fog rendelkezni, a sima Band 1,62 hüvelykes képernyőjével ellentétben. A Xiaomi nem árulta el a panel típusát, de valószínűleg OLED/AMOLED lesz, hiszen utóbbit használja a 7-es Pro verzió is. A kijelző 16,7 millió szín megjelenítésére lesz képes, 336 PPI értékkel és 60 Hz-es képfrissítéssel.

Xiaomi Smart Band 8 Pro 3Szoftveres fronton az új, testreszabható widgetekkel és frissített számlap funkcióval érkezik majd. Első ránézésre nagyban fog hasonlítani az Apple Watch órákra, természetesen korona nélkül.

Xiaomi Smart Band 8 Pro 4

A Xiaomi Smart Band 8 Pro megjelenésére már nem kell sokat várni és a kínai piacra szánt modellek után érkezni fog a global version kiadás is az európai piacot megcélozva.

Mi Band 7 és Mi Band 7 Pro

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás