A Proscenic Vactidy V9 előnye a két fokozatban állítható szívóerő, az 25KPa teljesítmény, az akkumulátoros kivitel, a számtalan különböző és forgókefés LED-es fej, ami sokat segít az alapos takarításban.

A hosszabbító cső és fej nélkül igazán kisméretű porszívó elején a szívó csatlakozás, a fogantyú tetején egy menetes, levegő kifújásáért felelős szűrő található. Dupla szűrési rendszer biztosítja a tiszta levegőt a fém szűrő mögött egy HEPA filter is helyet kapott, amivel 99.99%-os szűrésre képes. A portartály rugós mechanizmussal ellátott gombbal nyitható, amivel egy mozdulattal kiüríthető a 600 milliliteres porgyűjtő, amely kapacitás remeknek számít a kategóriában.

A szívóerő két lépésben állítható a porszívó tetején található érintésérzékeny kapcsolóval. A markolat alsó részére került az akkumulátor, amit a porszívóhoz csatlakoztatva, de akár arról levéve is feltölthetünk.A szívóerő tökéletesen elegendő a Proscenic által kidolgozott motornak köszönhetően, ami 25KPa erőre képes, így simán felveszi a versenyt a vezetékes társaival. A forgókefés fej nem csak abban segít, hogy a padlón található piszkot felsöpörje a szívócső elött, hanem abban is, hogy a szőnyeg sörtéi közül kikefélje a szennyeződést. Az elülső LED fény megvilágítja a piszkot a padlón, amit szabad szemmel nem biztos, hogy észrevennénk.

A HEPA filtere kivehető és mosható, hogy ne kelljen azon aggódnunk, mikor kell beszereznünk egy tartalékot hozzá, de a csomagban kapunk mellé egy kiegészítő darabot is. Ezen kívül fali tartót, vékony és egy kisméretű fejet is találunk a csomagban. A kuponnal az áfa és vámmentes európai raktárból 42 ezer forintba kerül.

Proscenic Vactidy V9 akkumulátoros porszívó

Proscenic P11 akkumulátoros porszívó

🔹Kupon:7HQBXR

Proscenic P12 akkumulátoros porszívó

🔹Kupon:PROSCP12

Proscenic porszívók és más termékek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás