A BlitzWolf BW-BTS8 csontrezgéses technológiájával egyedülálló módon 32GB tárhellyel is ellátták, hogy felmásolhassuk rá a kedvenc zeneszámunkat, amiket sportolás közben hallgatni szeretnénk.A fülhallgatót nem a fülbe kell illeszteni, hanem a fül elülső részére kell helyezni. Az IPX8 védettséggel rendelkező BlitzWolf BW-BTS8 Bluetooth 5.3 adatkapcsolatot használ, így nem csak a késleltetés minimális, de energiatakarékosabban is képes üzemelni. Ezzel pedig kiteljesednek a funkciói, hiszen nem csak a beépített tárhelyről játszhatjuk le a zenéinket, de okosórához, táblagéphez vagy telefonhoz is csatlakoztatható, ha egy kis kikapcsolódásról lenne szó.

Gyorstöltéssel is rendelkezik, így 2 óra alatt 10 órányi használatra elegendő energiát pumpálhatunk bele az akkumulátorába. Nem csak zenehallgatásra, hanem beépített mikrofonjaival telefonbeszélgetésre használható, ebben segít az ENC külső zaj csillapítás is.

A BlitzWolf BW-BTS8 az előrendelői akcióban 36$-ba kerül

További Bluetooth fül és fejhallgatók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás