A [GaN Tech] LDNIO elosztója az a modell, amihez nincs szükség külön töltőadapterre, hogy az USB eszközöket is feltöltsük róla. A GaN töltő gallium-nitridet tartalmaz, amit a legújabb töltőkben lévő félvezetőkhöz használnak. Általuk kisebb fizikai mérettel készülhetnek és működésükből adódóan kevesebb a töltés melléktermékeként létrejövő hőtermelés is.

A fehér színű elosztót fizikai kapcsolóval látták el, hogy egy mozdulattal áramtalanítható legyen. A 2 méter hosszúságú vezetékkel ellátott LDNIO 3 aljzata összesen 3250 wattal terhelhető.

Biztonsági ajtós alzatok a gyermekek védelme érdekében, túltöltés elleni védelem és a 750 Celsius fokig tűzálló háza növeli a biztonságot. A tetején 4 darab USB portot találunk, így nem kell külön töltőadaptereket használnunk és ezzel aljzatokat veszítenünk, hiszen közvetlenül az elosztóról tölthetjük fel az USB-s eszközeinket. Két USB-A és két darab USB-C aljzattal látták el, amin keresztül 65 vagy 60W teljesítményt képes maximálisan leadni.  • USB-C1/C2 kimenet: 5V-3A, 9V-3A, 12V-3A, 15V-3A, 20V-3.25A=65W Max
  • USB-A1/A2 kimenet: 5V/9V/12V/20V=3A 60W Max
  • USB-C1+C2=45W+20W=65W Max

PD, QC3.0 és QC4.0 töltési protokollal is ellátták, így nem csak Android, de Apple eszközöket is feltölthetünk róla. Az LDNIO elosztója jó választás, ha egy gyorstöltésre képes USB portokkal ellátott elosztót szeretnénk. Az ismertebb BlitzWolf is a piacon van hasonló termékeivel, így azokat is érdemes szemügyre venni.

[GaN Tech] LDNIO 3250W elosztó

🔹Kupon:BGc2cd72

BlitzWolf BW-PC1 elosztó

BlitzWolf BW-PC3 elosztó

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás