A BlitzWolf BW-NEW TH5 USB-C HUB jól jön, ha a laptopon kevés porttal rendelkezünk, hiszen így kiegészíthetjük vele a csatlakozóinkat, amivel számos portot és nem csak USB aljzatokat ad.

A Windows, Linux és MacOS rendszerekkel is kompatibilis eszköz a hozzákötött táp segítségével (amit külön kell beszereznünk), 100 wattal is képes tölteni az ezzel kompatibilis laptop, telefon vagy táblagépeket is.A letisztult fém házas modellt USB-C porton keresztül csatlakoztathatjuk a laptopunkhoz. Egy darab USB3.0 port található rajta, amivel elérhető a maximális 5Gbps sebesség is. A következő aljzatokat találjuk meg még rajta:

  • 1xUSB 3.0 Port,
  • 3xUSB 2.0 Port,
  • 1xHD Display Port,
  • 1xSD kártyaolvasó,
  • 1xTF kártyaolvasó,
  • 1xHDMI port a töltéshez,
  • 1xType-C 2.0 port az adatátvitelhez,
  • 1xRJ45 Ethernet port

Azért, hogy külső SSD vagy HDD meghajtót is tudjunk hozzá csatlakoztatni vagy, hogy a memóriakártya olvasót is használjuk, a gyártó leírása szerint ajánlott egy külső adaptert csatlakoztatni hozzá a megfelelő áramfelvételért. MicroSD és SD kártyaolvasó, HDMI és oldalt egy 100mbit/s LAN csatlakozó is helyet kapott rajta. A BlitzWolf BW-NEW TH5 USB-C HUB nem kerül sokba, a kuponnal 17$-t kérnek érte.

BlitzWolf BW-NEW TH5 USB-C HUB

Kupon:BG589b2e

További USB HUB-ok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás